Saturday, 4 June 2011

Hari nie aqemal nak ceri pasal KAWAN BAIKK , ape dalam bahase inggeris ? , lupe lah , hee :)) , ape ape pon bole la , korang semua mesti ade ramai kan kawan ? , tak kira la cina , india , iban , dan macam macam lagi la , kan kan kan ? , 


ini miea ,(name penuhh die AMIRA NATASHA AMAN) , comel kan die kawan kawan ? , hee :DD , jangan nak ngurat pulakk , sebab die aqemal punyer , haha :DD , kepada tuan punyer name , jangan marah tau , i gurau - gurau , miea nie baikk orangnyer kalau kawan - kawan nak tau , tapi aqemal takpernah F2F dengan die , sebab aqemal kenal die pon dalam fesbukk je , :'( , teringin sekali nak berjumpa die , heee , nak tau kenapa aqemal cakap die baikk ? , sebab die selalu tolong aqemal kalau aqemal tak tau ape ape , dan die jugakk selalu share lagu yang jiwang jiwang , walaupun aqemal takminat jiwang , tapi layan je la , kadang - kadang jiwang nie seronokk kan ? heee , 




and hari nie die da banyakk tolong aqemal pasal blogger nie , aqemal taktau sangadd pasal ADD GADGET nie , takpahamm :'( , apepun die memang kawan aqemal terbaikk 


MIEA TERIMA KASIH SEBAB TOLONG AQEMAL HARI NI ! <3 <3


macam mane ? best tak ?

No comments:

Post a Comment

hak milik terpelihara