Thursday, 11 April 2013




assalamualaikummm , dan selamat sejahteraa semua :'( dah lamaa tak upload blogg :') hari nie aqemal nak cerita pasal hubungan aqemal dengan ell , hubungan kami berakhir pada 5.4.2013 . ya Allah kenapaa dia sanggup tinggalkan akuuu , selama hubungan 4 bulan bersama diaa , aqemal takpernah rasa bosan , rasa sedihh , aqemal sentiasa happy bila dia di samping aqemal , kenapaa dia harus pergi :'( , aku sayang kan dia sepenuh hati , aku cintakan diaa , tapi kenapaa dia pergi tinggalkan akuu :'( 3 hari straight aqemal tak makan , menangis sebab diaa nak pergi dari hidup aqemal :'( aqemal saya awak ell ! :'( lepas niee pergi mana mana semuaa aqemal sorang sorang :') dah takde siapaa nak pegang tangan aqemal :') takde siapaa nak usap rambut aqemal :') sebab awak dah pergi tinggalkan aqemal :'( sayaa rinduu kenangan bilaa saya ckap iloveyouuu dekat telinga awak , time tu reaksi muka awak , ya Allah comelnyee buah hati aku nieeee :') lepas nie dah takde siapaa nak suapkan nasi pattaya untuk mal , dah takde siapa nak amek gambar dengan mal :') sekarang sayaa dah jauh dari awak :') awak pun dah ade biyy baruu :') semoga kekal selama lamanyaa eh :') ell saya janji dekat awak , kalau awak perlukan sayaa , awak carilahh saya , kalau awak ade masalah , awak cari laa sayaa , saya sentiasa menunggu awak :') hmm menitis air mata bilaa dengan suara diaaa :'( dah laa sebelumm menangis lebih teruk , baik aqemal stop cerita pasal diaa , aqemal takkan pernah lupakan diaa , takkan pernah padam kenangan bersama dia :')
ELLE NABILA BT AZWAN BOO ALWAYS IN MY HEART ♡ 







macam mane ? best tak ?

Friday, 11 January 2013



someoneee please help mee tell to him that imiss him so muchh ! :'(

hariniee aku nak cerita something dekat korang pasal gambar dekat atas niee , nama diaa elle nabila bt azwan boo , umur dia 14 tahun , dia tinggal dekat kempass . firstlyy aku kenal dia dekat twitter . ini lebih kurang cinta lama sosial laa . haha . aku ternampak twitter dia . dalam hati aku berkataa , ya allah comel nyee dia nieee , nak try usya laaa , mana laa tau dapat kan ? aku pun try la mention diaaa . aku mention hai , dia pun balas hai , maka bermulaaa la perbualan . selang beberapa hari aku mention dengan diaa , aku pun mula la stalk twitter diaa , terjumpa link fb . tanpa membuang masa aku pun terus laa add diaa . dia pun approve aku . ape lagi aku terus chat dia jugak malam tuu . mula mula aku minta couple tu dia pun macam jual mahal , maybe dia takboleh lupakan ex diaa :') aku pun tak putus asaa nak usya dia . aku pun cakap yang aku suka dekat diaa , aku dah jatuh cinta dekat diaa . cewahhh . dia pun maybe tak putuskan harapan aku and dia cakap insyallah one day kita pasti akan couple punyaa . one day ehh ? lamanyaaa :( bagi aku laaaa . aku dah dengar dia cakap macam tuu . aku pun bersabar . pada malam 24 december 2012 :')  aku pun terus berusaha mengusya diaaa . dan dia punn terima cinta akuu . fuyoooooo happy gila akuu . rasa macam nak baling je laptop nieee . aku punn berjanji akan menjaganyaa dengan baikkk :') aku sayangkan diaa . aku cintakan diaa :') dia laa yang terawal dan terakhir aku cintai . cewahhh . saya nak cakap sesuatu dekat awak niee . terima kasih kerana terima saya seadanyaaa , saya nie takde la hensem manaa . biasa biasa jeee , tapi saya punya hati yang ikhlas untuk mencintai awakk :') saya harap hubungan kita kekal hinggal ke akhir hayat . saya sanggat menyayangi awak elle :* iloveyouuusomuchhh . mata dah ngantok -_- tiba masa nyaa untuk tidorrr . 



macam mane ? best tak ?

hak milik terpelihara