Friday, 23 December 2011

A True Love - yieya



heyy all , lame dah tak update blog niee . dulu kire rajin lahh jugak update update niee -.- . okayy aqemal nak kenalkann gambar di atas nie ialahh . semua kenal kann ? ohh yieya laa . sape tak kenal kann ? budak kecik yang comel niee <3 . first meet dengan die pada 22nd december 2011 .kiteorang bertemu di depan plaza senii . mase tu dengan adik elynn dengan ameyrul adee . die datang tanyee mane 1 ameyrull . aqemal pun jawab 'sayee' haha . ameyrul pun layankan jeee . then lepas dah kenal kenal tuu , die ajak lepak dekad shisha bawahh . wehoo , dah lame tak kena shisha , nasib ade yang belanjaaa . thanks sayang <3 . kite orang pun lepak 1 tablee . bual bual sambil makan shisha . tetiba dalam hati timbul perasaan minat , suke , sayang , cinta dekad diee :'> aww aww <3 takpandai lahh nak jiwang niee :'> . mase berlalu dengan pantas sekali :'> die pun dah nak balikk , tak dapat jumpe diee :') okay , bby imissyousomuchh . aqemal sayang die sangat sangatt . jangan ambil die dari aqemal ehh ;) Ohh Yieya iloveyousomuchh ! until my last breath <3




imiss this momentt <3 hope kite kekal sampai bila bilaa . biyy janji takkan buat perkara kotor lagi . demi awak sayangg . ILOVEYOUUU ! OHH YIEYA
macam mane ? best tak ?

No comments:

Post a Comment

hak milik terpelihara