Friday, 3 June 2011

BEN 10 :DD

ape pendapat korang tentang BEN 10 ? , ade kah comel bagi korang ? , or wat ? , apepun yang korang cakapp , BEN 10 memang kartun kegemaran aqemal , hehe , sebenarnyer BEN 10 nie unik tau , kalau kawan - kawan nak tau , sebab dengan menggunakan jam (omritix) boleh berubah menjadi 10 jenis raksasa yang berlainan , unikk kan ? , itulah kehebatan kartun BEN 10 nie , 


tetapi sekarang , bagi aqemal , ermm , BEN 10 da takmenarikk macam dulu lagi , sebab BEN 10 sekarang semakin mengarutt kan ? , sebab tu la aqemal da takminat BEN 10 , karakter ape yang kawan - kawan minat eh dalam BEN 10 ? , bagi aqemal kan , aqemal suke karekter *FOUR ARMS* , haha , die ade 4 tangan , kalau aqemal dapadd jadi macam tukan , mesti seronokk , tetapi tak boleh , sebab tu cume kartun je , hehe


kepada peminat BEN 10 , chill ;)
macam mane ? best tak ?

No comments:

Post a Comment

hak milik terpelihara